Jako tradičně mi stavba zabrala celý rok, ale celkově mám z Albíka dobrý pocit, takhle nějak jsem si ho představoval na začátku stavby. Chyby se samozřejmě najdou a na geometrii budu muset výrazně zapracovat. Ale stejně z něj mám radost. Všem díky za rady a podporu při stavbě.
Nóóóó, tak měl bych pár výtek - jako třeba že ta zelená je moc zelená, červená moc červená, a že jedno stéblo trávy u pravého kola je šejdrem.... Dělám si samozřejmě p..el - je to vážně paráda, Ondro ! Snad se dostanu na Panthery a uvidím naživo model i jeho tvůrce. Těším se. V.
Na fotkách to vypadá jako slušně postavená čtvrtka. Až když člověk model uvidí naživo, tak zjistí že ho vlastně nevidí. To jsem zjistil u Tvých předcházejících modelů a Albík se řadí na špici serie. A napínáky prej z nouze a mimo měřítko....souhlas s Lukášem. Kozy si dělej z někoho jiného
Nádhera a také blahopřeji k dokončení.... Možná by nebylo daleko od věci k takovému modelu dát něco, aby si člověk dokázal představit, jak je to prťavé... třeba láhev piva - tu máme v oku snad všichni...