Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Tématické modelářství ‹ 100 let Velké války (1914-1918) ‹ Letadla ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Zebroid (Roland D.VIb Fly 1:48)

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Zebroid (Roland D.VIb Fly 1:48)

Příspěvekod KiR » 29 dub 2011, 16:35

Dokonáno... Další moje chmelnice dokončena a já se můžu chystat na novou s tím, že už vím, kterých chyb bych se měl vyvarovat (snad se mi to podaří)... U tohoto modelu jsem vyzkoušel i nové barvy... řekl jsem si, že na český model by měly být i použity i české barvy... a tak jsem poprvé vyzkoušel i lihové barvy Agama a leštící pasty Agama a přiznám se, že jsem byl mile překvapen.
Stavba zde: viewtopic.php?f=71&t=55098
P4290085a.jpg

P4290086a.jpg

P4290088a.jpg

P4290089a.jpg

P4290090a.jpg

KiR

• Odpovědět s citací

Re: Zebroid (Roland D.VIb Fly 1:48)

Příspěvekod KiR » 29 dub 2011, 16:36

... a ještě dva moje pokusy o focení...
P4290091a.jpg

aaa.jpg

KiR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Timi » 30 dub 2011, 16:27

Ja myslim, že se celkem podařil. Pěknej kousek do vitrýny.
Jakub Houška
Timi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirkun » 30 dub 2011, 18:51

Gratuluji k přírůstku.Líbí se mi toto zbarvení.A Roland jako typ vůbec.Když jsem ho viděl v obchodě neodolal jsem a koupil stavebnici s čs.markingem.Bohužel se špatným motorem.Teď uvažuji o rané verzi s mercedesemD.III ten je dostupný. A ještě mně ve stavebnici chybí typická popiska pod kokpit.Byla ve tvé stavebnici nebo se na to Fly vybodli?
Jo a výplety jdou i jednodušeji - vlákno do předvrtaných otvorů a napínáky jen z trubiček.
Jirkun

• Odpovědět s citací

Příspěvekod StanoZH » 30 dub 2011, 19:12

Ďaľší pekný kúsok do zbierky =D> =D> .
Žiar nad Hronom
StanoZH

• Odpovědět s citací

Příspěvekod KiR » 02 kvě 2011, 20:51

Jirkun píše:Gratuluji k přírůstku.Líbí se mi toto zbarvení.A Roland jako typ vůbec.Když jsem ho viděl v obchodě neodolal jsem a koupil stavebnici s čs.markingem.Bohužel se špatným motorem.Teď uvažuji o rané verzi s mercedesemD.III ten je dostupný. A ještě mně ve stavebnici chybí typická popiska pod kokpit.Byla ve tvé stavebnici nebo se na to Fly vybodli?
Jo a výplety jdou i jednodušeji - vlákno do předvrtaných otvorů a napínáky jen z trubiček.

Co se týká mé stavebnice, tak já tu popisku u stavebnice měl... Takže pokud máš zájem, tak pošli SZ s adresou... Jinak souhlasím s tím, že je Roland krásné letadlo... škoda, že se na těchto strojích "nevyřádili" tak jako na Albatrosech... dovedl bych si představit i jiná atraktivní zbarvení...
KiR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vlastimil Lukáš » 03 kvě 2011, 06:52

KiR píše:
Jirkun píše:Gratuluji k přírůstku.Líbí se mi toto zbarvení.A Roland jako typ vůbec.Když jsem ho viděl v obchodě neodolal jsem a koupil stavebnici s čs.markingem.Bohužel se špatným motorem.Teď uvažuji o rané verzi s mercedesemD.III ten je dostupný. A ještě mně ve stavebnici chybí typická popiska pod kokpit.Byla ve tvé stavebnici nebo se na to Fly vybodli?

Co se týká mé stavebnice, tak já tu popisku u stavebnice měl... Takže pokud máš zájem, tak pošli SZ s adresou... Jinak souhlasím s tím, že je Roland krásné letadlo... škoda, že se na těchto strojích "nevyřádili" tak jako na Albatrosech... dovedl bych si představit i jiná atraktivní zbarvení...

Pěkný model atraktivního leč ne přílíš často využívaného letadla. To bude asi ten problém proč není na Rolandech tolik atraktivních kamufláží...Albatros byl bohužel používán v mnohem masovějším měřítku
Vlastimil Lukáš

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie