Stanu se pilotem z roku 1968, natočený jako snad každý japonský čistě válečný film z té doby. Pozemní technika tam sice skoro není, ale patří to sem. A stejně je pověra, že technikáři se specializujou jen na techniku. Třeba já. Mám letadla, lodě, bunkry, figurky, nějakej ten domek a strom, z plastu, papíru, sádry a všelijakýho odpadu.
Jen ještě k Pacificu, poslední tři díly byly podstatně lepší a asi si mě přece jen trochu získala postava Eugena Sledge, u kterého jsem viděl skutečně nějaký vývoj a také skutečné herectví, to samé Snuff. Poslední díl není udělaný špatně, není to nijak srdcervoucí, pouze takové lidsky prosté a to je veliké plus. Tedy teď nemluvím o scénce u Basiloneových, které dojme až Medal of Honor jejich zemřelého syna, já bych brečel taky, ale vzteky, že v Pacificu tahle postava vůbec vystupovala. Škoda těch asi tří rozplizlých dílů (Austrálie, léčebna, Basiloneovo románky), ostatních 7 dílů patří ke špičce válečných filmů. Celkově bych to viděl tak na 70%, silně pod vlivem druhé poloviny seriálu. Takže Machr Tom měl trochu pravdu
No vždyť ale T-34/85 němci měli ne? Nechápu že někdo nezakomponuje německé T-34..jakože by znázorňovalo opravdu německé T-34!......
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Tak pokud chcete živou fotku toho co je na 4. snímku tak stojí u zastávky Vitkovice vysoké pece ( samo že ty staré) něco tam filmaři natáčej maj tam BVP tuším 2 a pár ruskejch gazíků a vedle nich stoji obrovskej náklaďák na pásech je tak hnusnej, že si ho asi blejsknu a zjistím co to je
P.S. i když to co tam stojí má trochu jinej čumák blejsknu ukážu zítra snad