Prosim vas ako robite plachty? Pocul som, ze sa to da robit z papierovej vreckovky, tak to by ma zaujimalo ako to spravit, aby sa to neroztrhalo pri praci. Popripade to robite z niecoho ineho?
Fíkus píše:Myslíš plachtu na nákladní auta?
Tomáš Smetana píše:kapesník nej.......
Ta moje plachta co lezi na navesu je toaletni papir. Obarveny zredenou vodovou barvou... obarvil jsem ho hodne a nechal zaschnout...takze ma pozadovanou barvu a kdyoli pripraveny k pouziti na modelu.Promio píše:ok, suhlasim s vami....ale potreboval by som nejaky podrobnejsi opis. Je aspon podobny tomu co som vydedukoval z rady jirka scucky a opisal vyssie?
nedlloyd píše:Ta moje plachta co lezi na navesu je toaletni papir. Obarveny zredenou vodovou barvou... obarvil jsem ho hodne a nechal zaschnout...takze ma pozadovanou barvu a kdyoli pripraveny k pouziti na modelu.Promio píše:ok, suhlasim s vami....ale potreboval by som nejaky podrobnejsi opis. Je aspon podobny tomu co som vydedukoval z rady jirka scucky a opisal vyssie?
Pokud ho chci nekam umistit, navlhcim ho vodou tak, ze mi hezky okopiruje povrch kam ho mam v planu polozit popripade ji jeste zmuchlam...po zaschnuti ho stetcem nasaknu matnym lakem a je hotovo...
Ten surfacer na to taky vyzkousim, pro zjemneni to zni jako good napad...Tomáš Smetana píše:nedlloyd píše:Ta moje plachta co lezi na navesu je toaletni papir. Obarveny zredenou vodovou barvou... obarvil jsem ho hodne a nechal zaschnout...takze ma pozadovanou barvu a kdyoli pripraveny k pouziti na modelu.Promio píše:ok, suhlasim s vami....ale potreboval by som nejaky podrobnejsi opis. Je aspon podobny tomu co som vydedukoval z rady jirka scucky a opisal vyssie?
Pokud ho chci nekam umistit, navlhcim ho vodou tak, ze mi hezky okopiruje povrch kam ho mam v planu polozit popripade ji jeste zmuchlam...po zaschnuti ho stetcem nasaknu matnym lakem a je hotovo...
přesně..
Proč bys měl udělat něco špatně? Co se ti na tom nezdá?Randy píše:Co jsem udělal špatně? Je to pokus o plachtu z kapesníčku, jedna vrstva, pouze střed. Konstrukce je z olověného drátku.
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník