Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto ‹ Závodní a osobní automobily ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Subaru_Impreza_GB_2005_Solberg

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Subaru_Impreza_GB_2005_Solberg

Příspěvekod ZDE.NECK » 12 úno 2013, 16:57

Na 99% dokončeno. 1% nedokončím asi nikdy protože zbývající díly jsem za dobu stavby ztratil. Jde o anténu ale hlavně 3 pičurky na zadní část střechy. Jsou tam chybky ale jsem rád že jsem ho dokončil. Od tohoto modelu jsem se rozhodl kašlat na interiery (dělat jen nezbytně nutné) a soustředit se na to co jde vidět.Tam musím hodně věcí zlepšit. Lak je gunze ve spreji, barvy zero a tamiya, carbon reji.Zapracoval jsem trochu na fotkách tak snad to jde vidět. Problém je že vidím a i vy uvidíte víc chyb.
Přílohy
subaru5.jpg
subaru4.jpg
subaru3.jpg
subaru2.jpg
subaru1.jpg
ZDE.NECK

• Odpovědět s citací

Re: Subaru_Impreza_GB_2005_Solberg

Příspěvekod sete » 12 úno 2013, 18:45

pěkná stavba
myslím že ty 3 malé ploché anténky bych měl doma mít,pokud je chceš poslat napiš mi SZ
sete

• Odpovědět s citací

Příspěvekod F_F_F » 12 úno 2013, 20:22

pěkný model i fotky =D>
F_F_F

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pítr » 12 úno 2013, 20:53

Sorry ale keď toto sú pekné fotky,tak ja odpadnem...sú mútne,lak na aute vyzerá ako huspenina...a to pozadie fotiek je ... [-( neviem,celkovo model pôsobí nevýrazne a nedotiahnuto...dopatlané rámy okien,predná maska auta nic moc,taktiež predné svetlá...výfuktraba zvnútra začierniť..špárovanie dverí...no Zdeneck ja Ti nebudem klamať,že je to pekný model.a vravím Ti to preto,aby si sa zlepšil a vychytal muchy aby z toho bol bombový vymakaný nablýskaný model...to všetko myslím v dobrom... :wink:
Pítr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ZDE.NECK » 12 úno 2013, 21:58

Jasně chápu díky. Od tebe cením protože všechny tvoje stavby sleduju a obdivuju. Společně s koudym jsi můj vzor. Vím že musím zamakat na čistotě a na světlech rámech a spárách.jinak lak se mi nezdá špatný. Ale dám na tebe polepším se. Ani nevíš jak si mě zdravě nasral.
Jinak ale správná zpětná vazba, která motivuje k dalším činům je nejdřív vyzdvihnout silné stránky potom ukázat na ty slabší.
Ale díky.
ZDE.NECK

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pítr » 13 úno 2013, 11:06

Zdravo nasrať je to najlepšie...ver mi... :) Nič z toho,čo som napísal,nemyslím zle ale dobre!!! Velmi si vážim,že si ma berieš ako vzor,vrátane Koudyho,pretože Koudy stavia špičkové modely rally aj keď sa máme stále všetci čo učiť... :-k ale o tom to je.ja som si taktiež v začiatkoch vypočul veľa kritiky a vypočujem si ju aj dnes aby som sa zlepšil...to je to naj,aby si potom všetkým vytrel zrak....verím,že Ti to pôjde od modelu k modelu lepšie,chybami sa človek učí...tak držím palce.. :wink: :)
Pítr

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Wíťa » 14 úno 2013, 11:11

Na těch rámech oken to chce zamakat. Na takovým autě se to dá celkem dobře udělat a případně doretušovat. Horší je to na světlých kastlích. Jinak to vypadá jako slušně postavený model.
Wíťa

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie