Barvy: zero
stavba: viewtopic.php?f=155&t=30990
Naposledy upravil bazilisek dne 26 bře 2012, 19:07, celkově upraveno 1
chevy píše:Lambíčko se mi líbí, nechceš udělat projekt Hummer limousine ? Nedávno jsem za ním jel a je to prda
Sl4vo píše:stavbu som sledoval nie od začiatku a páči sa mi ako si sa s tým popasoval, ale nepáči sa mi, že si spravil z countachu limuzínu, pretože toto auto je podľa mňa úžasne a spraviť z toho limuzínu nie je podľa mna dobré, videl som toto auto naživo a je to fakt špica..., ale inak stavba pekná, keby to bolo iné auto tak by mi to tak nevadilo ale na Lambe sa mi to nepáči... môj názor a rád tu uvidím viac takýchto prác kde sa niečo tvorí aj vlastné ako v tomto prípade, že si spravil limuzínu, ale ako som už písal postavené je to pekne
Sl4vo píše:ano viem, len mne sa to jednoducho na tomto aute nepáči, len nerozumiem načo robiť z tak pekných aut pre mňa škaredé limuzíny, či už v skutočnosti alebo aj na modeloch, ale je to vec vkusu mne sa limuzíny nepáčia a už nie z prerobených športiakov, ani si neviem predstaviť keby niekto chcel robiť limuzínu napr. z SLS. Ale ako som písal je to pekné postavené...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků