Tak po dlhééééééééééééééj dobe konecne niaky vracik dokonceny Odskusana solna metoda,hair spray a paradicka uz nikdy nic ine:)))))+ klasika odstranovac naterov, interier komplet "ocaluneny" V skratke asi vsetko:) Hugo
Jen se mně zdá,že to čalounění je moc lesklé k tomu zdevastovanému okolí a ještě/ale asi těžko proveditelné myslím/,že kola jsou moc nahuštěné to nemáš špendlík ?
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
Ron dakujem moc a moc velka vdaka aj za rady a poznatky tento model som zacal robit po nasom rozhovore v Mossoni kde si ma upozornil na nedostatky takze este raz dakujem
beaver: dakujem, to je problem nakolko vnutro kolesa je plne umelej hmoty nasledok konstrukcie kolesa plastovej bielej obruby ale naastastie aspon islo otocit obrubou dnu bazii dikk
Ahoj, je to Welly, nedostatky som myslel moje ale aj tento model ich ma dost najvecsie nevyhody tychto lacnejsich 1/18 modelov je ich hrubost v detailoch
Je to krása sefe... vazne to vrstenie farjeb..ten potrhany interier...vazne je to krasne... hoci aj mne sa zda ten interier miestami leskly..ale v relu to bude iste vizerat inak... pocuj a nerozmyslal si nejak vyrobit z plechu stierač? predsa podla mňa by vizeral realnejčie...teraz mi to trocha kazi celkovy dojem ..ale to je len moj nazor toť sio tak zatial čáav
EDIT: pocuj pane nejak sa mi nezda toto tu secko ... ako patina a ostatné veci sa mi zdaju na tvojje urovni hej to je genialne... ale bratu...nejake kable v motoru mi chybaju...alebo ako mas koniec motorveho preiestoru..nejak zamaskovat tie diery vies napanty... alebo radiaca paka za volanto mnejaka hruba sa mi zda... nebude to iba nejaka vykendovka sefe?.....dufam ze som ta tymto nijak neurazil
Dakujem Marecku ale dee neurazil co blaznis, ono to je dan za to ze to je kovak hlavne predok, cokolvek dorabat a prerabat je problem nakolko ma vahu model a tento je pevne zmontovany aby popripade prezil aj niake poslanie atd. a kabliky a radicku som osral to priznavam
ono lesklost je na tej hornej cervenej a skusal som napodobnit vysuchanu kozu