Po návratu z Itálie jsem dostal chuť postavit italský auto. Volba padla na tohle fešácký Ferrari od Hasegawy. Stavba trvala pět dní a docela jsem si jí užil. Z auta mam radost, protože se mi myslím docela povedlo a hlavně má nádherný tvary.
Vláďo já jsem na ten model koukal v reálu a pro mě to teda zklamání neni, na fotce to možná vypadá hůř ale v reálu je to fakt pěknej modílek. Hele koukal jsem na ty spáry za který ste mu v jeho tématu vynadali a nejsou vidět skoro žádný přesahy... Podle fotek bych možná řek něco jinýho ale mě se ten model v reálu dost líbil. Brácha seš dobrej žes slepil podvozek a karoserii tak čistě, pokud je pravda že to špatně pasuje... Gut
Filip ,,Filda'' Šlajer Ať žije štětečková galaxie!
Je na tom modelu vidět, že byl dělaný v rychlosti. Některý spáry jsou udělaný "napůl" Na fotkách jsou vidět přesahy, ale věřím, že v reálu to vidět tolik není. Když kouknu na přední část auta tak máš přední blinkry s mlhovkama odfláknutý a rozhodně bych dodělal spáry na výklopný světla. Interér působí hodně tmavě, tím, že je celý černý tak zaniká tvar palubky atd. Dej tomu příště trochu víc času a bude ještě lepší. V reálu je to krásný auto a model jako takovej se mi líbí taky.