tak ten je prekrásny ... možno keby si aj nárazníky nechal a dal chromové tak by to tiež nevyzeralo zle ale aj takto sa mi to páči takto má vyzerať tuning
My skills are not perfect but the only way to gain skills is to try new things!!
René klobúk až k zemi.. je to prekrásne.... neviem či sa mi to zdá alebo nemáš výfuky z vnútra čiernou... sorry za rýpnu ale aspon raz možem tak dám .. ale myslim že to bude uhlom fotky zadné svetlá sú zvládnute neskutočne...farebna kombinacía je tiez krásna... inac pouzil si ten Zero 2k? ak hej ako si to lestil ak si to vobec lestil....
Ahoj Marek, s výfukmi máš pravdu nechal som ich chrómovane aj z vnútra, proste leštenka. Nastriekal som 2K a chytilo mi to čudnú reakciu (vtiahnutie laku do vnútra) tak prišla na radu brzdovka a lieh. Na druhý pokus som išiel na istotu, GSI lak v spreji. Leštil som to len jemnou pastou KPM Bratislava a vosk. Díky všetkým.
Parádní prácička... viděl sem dnes v mossonmagyárováru a musím se fakt sklonit... nádherný lak...čalounění a ty kola se snížením... tak má vypadat Model
TOMMY Scratchbuild is my world Rozestavěno: Varis evo VIII, GT-R, Lancer evo X, Silvia S13, Impreza 01, Focus VR, NSX... Dokončeno: Nissan S15, Toyota Celica, NSR500 98´,Beetle, MP4/4, TE27... V plánu:300ZX, S2000... Nenávratně v hajzlu: Nissan R32,BMW 635Csi...