juuha tak nebranil by som sa jej v policke. velmi pekna. co za fintu si pouzil na sedacku? vies co si myslim ze by pridalo tomu modelu na bombastickosti? taky jemny weathering tych mechanickych dielov ze radicka stupacky a tak. sam sa odhodlavam vyskusat ale namam odvahu
Mooc díky páni! to Wíťa : teď to je obyč starej kompakt od Sony DSC-S500. Zatím, co jsem měl možnost, tak mě (upozorňuji MĚ! což se nemusí shodovat s názory ostatních) se nejvíce líbí barevné vyvedení snímků se soňáků. to turbo32 : ...joo pane, já se odhodlávám už hódně dlouho a zatím jsem se taky neodvážil. A taky bych spíš v tomhle potřeboval radu čím to zkusit na emajly (kerý používám) . Na sedačku je použitá matná černá od Tamky a molitanem natupovaná ... a když už to začne zasychat (asi 2-3 min) tak znovu nenamáčet do barvy a zase natupovat molitanem a potom ještě aspoň jednou či dvakrát. Vznikne takový kostrbatý nejednolitý povrch, který po zaschnutí vypadá aspoň trochu jako černá kůže .
ja si skromne myslim ze by to slo olejovkami ale musel by si to dat do lesklej a potom na to mat ci polomat aby si to ocranil.dalsia moznost weathering set ale to mozes asi poutźit aj sminky svojej pani a mozno by siel aj akryl ale velmi jemne aby to nezreagovalo
To je nádhera, k tomu nieje čo viac dodať. Tieto staršie motorky sa mi osobne moc nepáčia, ale v takomto podaní musím proste aj ja priznať, že je krásna
Ešte ani jeden model mi nevyšiel tak, ako by som chcel, ale zlepšujem sa, pomaličky, ale isto