Nádherná stavba, lesk jako blesk i nějaké doplňky. Jenom se zeptám k zakroužkovaným místům na přiloženém fotu, jestli to není stoprocentně slitý bez. lak nebo nějaký odraz ? Jinak bez komentáře.
...jooo holt štětec to neudělá nikdy rovný jako sklo Po třech vrstvách barvy a dvou laku se to prostě někde projeví, to je úděl štětečkáře... Jinak díky klucí... Ano model ... bohužel
Model je krásně proveden, jak už jsem psal, na "štětečkovou" metodu dle mě nevídané. Chápu, že potom k tomuto problému může snadno dojít. Z fotek jsem si nikde jinde toho nevšiml. A proto si myslím, že by nebyl problém tyto dvě místa (dobře přístupná) přebrousit 2000 smirkem do matného povrchu a přeleštit leštící pastou. Je to jenom můj názor (moje rada) a myslím, že by si to takhle provedený model zasloužil.
Tyhle starý "chrchny" se mi nikdy moc nezamlouvaly, ikdyž některý mají své kouzlo, ale co se týče zpracování modelu, tak teda na naštětcovanej model.... A teď něco novějšího.......
Moc díky, opravdu mě to těší ... to vendoj : no takhle by to šlo ... ovšem ne s enamel barvama (které s úspěchem používám na štětec). Ty jsou jakoby pořád "živé" (gumové) a brousit v podstatě nejdou (po 3. neúspěšných pokusech a různých testech) jsem to již dávno vzdal a smířil se stím. to marta : svody jsou natřené Tamiya enamelkama - Metalic grey (XF-56) : 2 dílky + Red brown (XF-64) : 1díl a po zaschnutí dopatinované Tamiya "šminkama" D - podle citu to Baz : ještě ne ještě se zastavím v roce 1992 v Itálii u Ducati a jejich 888 Superbike Racer (Tamiya No 14063).