Na skúšku som ho zložil a je to pekný kus auta. Tá aerodyne kabína tam robí svoje. Najväčší problém tejto stavebnice sú asi kolesá podobne ako pri 359 snap tite. Sú príliš plytké (mělké). Dlho som nad tým uvažoval a prirovnával som disky a pneu ktoré mám k dispozícii. Do resinov zatial nejdem.
Ako som to porovnával bol som dosť prekvapený že rozdiel v gume 1:25 pri tomto konkretnom trucku a italeráckymi 1:24 je asi 1mm na šírku. Výška je rovnaká. Otázne je použitie diskov. Možnosti sú nasledovné (vkladám aj foto pre predstavu): 1.Originál, asi len v krajnom prípade. 2.Mierne by som upravil klasické eurodisky (len zarovnať a zabrúsiť vrch náboja do roviny, žiadne extra rezanie) 3.Použiť trilexy, ktoré mám aj v mierke 1:24 na všetky kolá...
Osobne sa mi velmi páčia tie eurodisky. Nie je to ako originál ale podla mňa to vyzerá celkom dobre.
Ďalším problémom sú kliklak zámky. Na sleepre ich zatmelím. Horšie je to z battery boxom. Tam prichádza možnosť výmeny za klasický revel (mám vo vrakáči jeden kus)
a na druhú stranu dať dve nádrže. Zvažujem aj možnosť štyroch nádrží samozrejme rovnakého priemeru.
Samozrejme v hre je aj sada leptov pre tento truck od chalanov z CTM. Nutnosť prerábky uchytenia masky je nutnosťou.
Farebná schéma asi modro biela. Dekály seminole od modeltruckinu.
A takto vyzerá moje bojisko...