Aby měla dušička klid,tak jsem jeden náhodně vybranej kus poskládal do kupy abych věděl jestli nenastane nějakej problém.Myslím,že vše pasuje vcelku slušně.Jedinej prohlej díl podlahy šlo narovnat pod teplou vodou.Celkově to bude chtít víc začistit,ale jinak myslím,že na resin dobrý a postavit to půjde.Pavel
Je to fakt výborná práce, Pavle. Za mně musím říct, že jsem myšlenku na truck z Duelu úplně odsunul do pozadí, říkal jsem si že nemá smysl tomu věnovat tolik času. Ale díky Tobě se náročnost toho úkolu zásadně mění.
Na duel truck pozor-ty auta ve filmu a nebo taky ty co se dochovali mají řadu odlišností-jako filtry,kapota neměla centální pant ale jinej systém otvírání,jinej interier a dalo by se toho najít ještě víc.Nicméně jako základ by toto stačilo a asi t z toho vysochat půjde taky.Já si od toho,ale musím dát na čas pausu.Asi na mě dolehl ten rok práce a všeho co jsem tomu věnoval a tak nějak už jsem se ho přejedl.Nevim nevim jestli se někdy ještě do něčeho takovýho pustím.Pavel
Čéče asi ne.Musel bych ho kupovat a v tuhle chvíli jsem zadluženej sám před sebou až po uši,takže jakýkoliv nákupy jsem si zakázal.Stavět mám co v tom problém není ,ale jsem z tohodle nějakej špatnej,takže to asi bude chtít klid.Pavel
Být zadlužen sám před sebou - to je nádhernej výraz, to budu používat. Taky jsem si zakázal výdaje na modelařinu. Ale copak to jde? Potřebuju různý kola, nápravy na tahač i návěs vč. zavěšení, navijáky, ruku s kleštinou na kmeny, napínáky na řetězy... a to nemluvím o spotřebním materiálu . A určitě vyjedou ještě nějaký stavebnice... Ten Duel truck mi taky vrtá hlavou. Ví někdo o fotce s uspořádáním náprav? Jarda T.
Docela dost informací je různě po netu.Už nevim přesně,ale myslím,že jeden z nich-pokud to teda nebyl zrovna ten co zničili na konci byl původně 281 kterej filmaři upravili takže měl poslední nápravu "vlečenou nebo jak tomu říkaj.Jinak myslím,že to byly 351 klasika 6X4.Dohledat se to dá.Na You Tube jsou hezký videa od současnýho majitele toho auta.Dá se tam toho dost vysledovat.Právě tam jsem si všiml jiné kapoty ,jakýchsi zákrytů z tlustého plechu kolem točny atd.Pavel
Dochovaný jsou určitě dva exempláře.Jsou na nich právě patrné ty ryzdíly ve mfiltru vzduchu na levé straně-dle použitého otoru CAT nebo Cummins.Je potřeba si rozmyslet který z aut stavět a dle toho se zaměřit na podklady.Co se podvozku týče myslím,že zadek je ještě určitě na perech tak jak jse to dělal.Měl jsem k tomu i nějaký 3D animace.Pavel
Hmm, fotky zadního zavěšení by mě taky zajímaly. Když Duel truck, tak jedině 6x2. V TMW byl tenhle truck postavenej někdy v zimě a moc krásnej i s cisternou.
Můj poslední příspěvek tenhle rok.To nám to zas krásně uteklo.Abych zjistil co udělá s rámem hezkých pár deka resinu tak jsem očistil od nálitků nádrže,mírně přebrousil a zrovna projel lakovnou.Blesk foťáku to opět řádně vytáhl,nicméně zatím spokojenost.