Zdarec pánové, po delší době se zase hlásím k modelaření. Byl jsem dost zatíženej prací jak už tu někde zmiňoval Charon, tak to snad bude lepší a budu zase trochu modelařit po nocích Sice tu mám něco rozdělanýho, ale mám chuť načít novou krabku takže výběr padnul na tovární Yamahu ze závodu Laguna Seca 2010 kde Rossi a Lorenzo jeli s opravdu zajímavým zbarvením kapot. Stavbu už tu sice prezentoval Charon, ale snad to nevadí
Dekálovačka skoro hotová, ještě musím dodělat podsedlák a pak drobný retuše. 46 na přední masce jsem musel použít jinou, protože v dekálech je moc velká, pak mi nevyšly mezery na bočních kapotách pro číslo 500, ale jinak dobrý.
Jooo tak to vypadá povedeně! Tyto dekály mě neustále udivují a budu je taky muset vyzkoušet. Jen se zeptám, když jsi nanášel dekály, měl jsi obdobné problémy jako Charon? Psal myslím, že mu chybělo pár obličejů, že dekály nevyšly tak jak měly.
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Jedeš pěkně, tahle mašina je fakt super, námaha a problémy s dekálama se vyplatí.
Joker: Vidim tam stejnej problém, jako u mě. Všimni se na druhé foto hrany kapoty pravýho boku spodní pole ksichtů zpředu od kola - k hraně chybí cca jeden sloupeček a ještě by to mělo být ohrnuto dovnitř kapoty ( takže ještě jeden). Wíťa určitě potvrdí, že jednotlivá pole jsou krátká a naopak zase vysoká ( číslovka 500 je prostě jinde, než má být). Další problém podsedlák zespoda, tam jsem ze spare dával ještě dvě řady ksichtíků, protože i když možná počet řad souhlasí, tak tohle pole je celkové krátký, další na bocích podsedláku - u uchycení kapot k rámu by měl být dekál až k hraně, ale neni, končí cca 2mm před (takže v délce podsedláku je o dost kratší). O číslech tu byla řeč, ale velikost čísla nebyl problém na předku, ale naopak na podsedláku, kde je sakra malý. U čísel je celkově problém hlavně s barvou, ST27 jsou tmavý a linie na okraji čísla jsou úzký. Jak jsem později zjistil, tak jsou blbě i reklamy Semakin Di Depan na podsedláku, mají být zrcadlově umístěné, ale jsou na obou stranách stejně. Jo a ještě jedna věc tyhle obtisky nepočítaji s bobkem na nádrž, který tam Rossi měl, mě to vyšlo nadoraz, když jsem rozřezal Spare po linkách a nanášel, někde i po třech ksichtech)
Tyhle problémy jsem viděl, že u dekálů Nicolecron jsou vyřešený, všecky
Nepřikládal jsem tomu až takovou váhu jako Charon, ale vzhledem k tomu, že od něho mám poměrně dot detailní fotky právě těch ksichtíků Rossiho motorky tak ty nedostatky jdou poznat. Jako největší problém vidím tu velikost jednotlivých dekálů a tím pádem to prostě nesedí na kapotách jak by mělo. Přitom jsou to dekály právě na model 09, Charon jí ještě ladil na 2010. Dekál Fiat na přední masce je v dekálech 2x a jednou jako samotný a jednou s bílým podkladem což jsem zjistil až potom, co jsem vyříznul políčko ksichtíků a aplikoval Fiat navíc do místa, že už se tam nevešla 46, tak jsem jí vzal z dekálů stavebnice. Každopádně jestli mi ty dekály sežere lak, tak jsou tyhle řeči úplně zbytečný
Dneska jen rychlovka (podlapičkovka) že práce nestojí, ale maká se. Musím dodělat výfuky a pár drobností. Kapoty jsou po první vrstvě laku. Zejtra se bude pokračovat.
Wíťo to já taky neumím, pořád se s tím peru. Musím přiznat, že jsem zatím zkusil karbon od jediného výrobce a to od Crazy Modeleru. Budu muset vyzkoušet i ten od Scale Motorsport.
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Jedeš pěkně, vejfuky jsou věčný dilema, stejně jako lak, tyhle dvě věcy jinak velmi dobře provedenej model vyzvednou, nebo naopak potopí...
Scale je dobrej karbon, dělalo se mi s nim velmi dobře, ale na složitější tvary se mi víc osvědčil Hobby Desing. Naopak ruskej Magic model nedoporučuju, cena slušná, ale praská a tim se nanášení stávátéměř nereálné. Crazy měl pěknou texturu, ale mnou koupenej byl šíleně prkenej a elektrika na M1 08 s nim nešla udělat.
Zatim to vypadá na moc pěkně postavenou krabičku!! Jsem zvědavej na celek! Jak jsem psal už mockrát, yamahy jsou prostě nej mašiny v poli motogp (i když pro mě i na silnici) a tyhle netradiční barvy jsou mazec a moc rád se na takovou motorku podívam. A jak jsi mi psal, tohle je tvoje premiéra s číslem 46 na kapotě, to je pro mě celkem zajímavý, poněvač brzo načnu čtvrtou desítku v rámci tématu 46.