Zdravím kolegy z vlákna "Závodní a osobní automobily", kam přispívám poprvé, ale asi ne naposledy. V sousední sekci nákladních aut mám rozestavěnou soupravu sedmsetšestky s vlekem viewtopic.php?f=158&t=88601 , kterou plánuji postavit na podložku, na kterou bych chtěl současně umístit ještě nějaký osobáček. Volba padla zrovna na tuhle feldu. Její stavebnici jsem koupil před mnoha lety a samozřejmě jsem ji i postavil. I přes to, že jsem ji poskládal celkem koukatelnou, ruku na srdce, neovládal jsem tenkrát techniky, které jsem se za tu uplynulou dobu doučil a ani jsem tenkrát netrpěl tak pokročilým stádiem zlepšovatelského syndromu, jako v současnosti. Rozhodl jsem se tedy pro demontáž, odbarvení a opětnou stavbu, kterou si tedy dovoluji tady představit.
Začal jsem úpravami karoserie. Trochu jsem ji přebrousil, zahladil a zarovnal. Stavebnice obsahuje lept masky chladiče, která se má přilepit na čelo karoserie, což se mi nelíbilo a proto jsem vyříznul díru odpovídajícího tvaru, doplnil ji lemem a masku vsadil až dozadu za stěnu. Na čelo vozu jsem ještě doplnil světlomety a směrovky.