Jedná se o Nissan Leopard F31 1986 verze Ultimate, která má proti seriovce přední spoiler na nárazníku, BBS RS kola a clonu na střeše na střešní okno.
Leopard byl vyvinut na platformě Skylinu R31 a Laurelu, aby měla tehdejší automobilka Nissan k dispozici nějaké velké kupé a mohli konkurovat Toyotě Soarer. Nicméně, prodeje nedopadly podle očekávání a v dlouhodobém horizontu se Nissanu nepodařilo přetáhnout zájemce o kupé Toyotě, tak se Leopard v této podobě dočkal ještě Faceliftu, než ho stáhli z výroby. V americe se prodávalo jako Infiniti M30.
Co se týče novějších Leopardů, to už jsou auta, která s konceptem velkého kupé nemají nic společného

Já se rozhodl vyměnit BBS RS za Sparco N1 kola, zbrousil karoserii a vytmelil propadliny a zalakoval TS-30. Docela se ta barva odírá, když neni zalakovaná (viz obrázek odřeniny na kapotě od prstu). Celé jsem to vymaskoval a spodek nabarvil Gun Metalem (chtěl jsem světlej gun-metal, ale sáhl jsem pro blbou lahvičku)
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Odřená barva po dotyku:
Tento model má dobrej a jednoduchej podvozek pro snižování. Nabízí jak "standard vysoká koza" verzi, tak i sníženou. Já se rozhod to snížit ještě trochu víc

Středy kol jsem nabarvil bílou Zero Paints barvou a límce jsem nabarvil polomatnou černou, pak syntetickým clear lakem tamiya a Alclad Chromem.
Karoserii jsem zalakoval lakem Zero Paints 1K - chci ho už vypotřebovat - je odolnej, ale mám na autě strašlivý pomeranč
Z bočnic gum jsem vybrousil nápis Pirelli a Pirelli Zero a stříkl reklamu Yokohama z leptů pro BMW Z4 GT
Začal jsem leštit vršek, ale při leštění mi praskla hrana kapoty. FUUUUU
"Každej chce kedlubny!"
http://www.kedlubna.com
"Ronnie Peterson - Narodil se, aby jezdil s čímkoli, ale hlavně bokem"
F1 Racing, 05/2008