Na Bentleyi jsem si přivodil problém tak jsem ho zase odložil.Ferrari mám taky dost .Tak jsem šáhnul po jiné legendě. Využil jsem jarního výprodeje Studia 27 na HLJ a zakoupil dekály na tohoto Lotuse. Jedná se o celkem jednoduchou přestavbu jelikož stavebnice představuje poslední verzi a z LM je první série Lotusu 47 /Europa/. Jinak jsem musel dokoupit nová kola Campagnolo od Scala 43. Tak doufám,že to bude pohodová stavba
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
miluju lotus a europu mozna nejvic .. je to nadherny auto ... jinak udelat z mk2 mk1 neni sice moc tezky ale lisej se v dost detailech ... treba zadni haubna, svetla , vedeni vejfuku a tak .... ale ve tvim podani se nebojim ze by si na neco zapomnel .. barvy budou supr a na tuhle stavbu se moc tesim .. zatim to vypada pekne .. (dyt je to lotus .. )
Tak první úpravy jsou hotové ještě mě čeká upravit zadní část kde přijdou jiná zadní světla a musím rozšířit výdech. Samozřejmě opravit to co odhalil nástřik surfu.
Přílohy
... podvozky flákám mám skleněné police ve vitríně a nikdo se zespodu na ně nedívá ...
Tak a je odekálováno /moc toho nebylo / taky se mně ho podařilo postavit na vlastní kola. Musel jsem přizpůsobit výšku,ale hlavně upravit podvozek pro nová kola od Scala43 .
Přílohy
Naposledy upravil beaver dne 09 srp 2010, 21:59, celkově upraveno 1