Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Sice chci začít až o vánoční dovolené, ale nějak se mi dneska nic nechtělo tak jsem se rochnil a rovnou při tom fotil tak sem hodím zatím představovačku. Stavebnice je luxusní nic podobnýho jsem neviděl. Dokonce i s vlastním nářadíčkem .Překvapila mě velikost v porovnání monokoku s 1:24. Mám k tomu obě sady leptů od HD a pár archů karbonů
Tak pojeď Kámo !! Tady nebudeš potřebovat žádnej sud brzdovky. Tady spíš budeš potřebovat vydržet. Tohle sebere spoustu času ale výsledek v obýváku bude luxusní. Vím že to byl tvůj sen tak do toho pojď. Konečně jsem se dočkal. Jsem zvědav. Ta stavebnice má velice dobré hodnocení a mělo by ti to do sebe jít jako Lego. Pokud by jsi potřeboval nějaké hadice tak dej vědět. Většinou ty co jsou ve stavebnici jsou moc tlusté a vypadá to pak humpolácky. Tak přeju štěstíčko, pevný nervy a spoustu času.