Po dlouhé odmlce jsem se rozhodla dotáhnout resty a dokončit všechny modely aut, které mám v různých stádiích rozpracování. Jedná se o pět modelů japonských vozů:
2xToyota Crown od Aoshimy - ty mám v podobných verzích - jedna bude v gunmetalce s tmavým interiérem a druhá v tmavé metalíze (dark mica blue TS-64) s bílým interiérem a výdřevou.
Toyota 86 / Tamiya - oranžová metalíza, sériové provedení, interiér pravděpodobně v kombinaci černá+červená
Nissan 350Z/Tamiya -oranžová metalíza, sériová verze doplněná fotolepty od HD, interiér v kombinaci černá a žlutá
Mazda RX7 / Tamiya - tu jsem koupila rozestavěnou ve žluté barvě, pravděpodobně to zůstane zachováno, ale lak budu dělat komplet nový, interiér bude černý
Vše budu stavět jako zánovní auta bez patiny ve snaze o co nejčistější provedení. Velice mne inspirují Vaše parádně provedené modely

A nyní již fotografie
Nejvíce jsem se těšila na Toyotku a Zetko, pro obojí jsem zvolila stejnou barvu, která se mi hodně líbí a myslím, že se k těmto autům hodí. Lakování Zetka bylo jednoduché, Toyota měla karoserii z více částí a tam jsem musela po sestavení dělat korekce a zástřiky, aby se sjednotil odstín obou nárazníků a kapoty se zbytkem karoserie. Vše lakováno ze spreje, krycí lak je TS-13 od Tamky. Přesnost dílů na obou modelech je solidní, i když u Toyoty by mohla lépe sedět kapota a zadní nárazník.
Téměř dokončená karoserie Toyoty 86:
Naposledy upravil DORIS dne 28 kvě 2013, 16:56, celkově upraveno 1
Doris
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.
NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE.