pavle to ta nezachrani,ja dojdem taky v sobotu,no mozna uz v patek , ,,krysote,tak sa konecne vidime ,budem rad ,,,sofera mam dceru ,len odmieta ma vozit ,ked som trosku pod parou,lebo jej brblem do soferovania
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
chlapci,kupil som auto,doviezol z bazaru,isiel do prace,ani som ho neotestoval,,,no a vcera mi volala dcera ,,a citujem,,,,tatino vsetko je v poriadku,len som trosku buchla susedovi auto,,,teda ucil som ju jazdit ,ale ako dokazala nacuvat do auta s cuvacimi senzormi,tak to nepochopim,tak dufam ze budem mat do jula na com prist do brna a to mi hned na to oznamila ,ze mi dosli dve pokuty za rychlost ,,ja jej dam ked dojdem domov,ale ironia je,ze dva dni dozadu som platil za rychlost a predbiehanie v zakaze kamionom,80 eur ,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MY LIFE ARE ROCK@ROLL ,WHISKEY and TRUCKS.
pali cafes,,no mozeme sa dohodnut a ist jednym autom ked chces
Včerejší Brno-akce docela dobrá.Modelů spousta.Jen u náklaďáků bylo 24ks v SIGu a dalších 27 v soutěži samotné.Za tyhle čísla se dá tleskat ,protože tolik aut pohromadě jsem u nás ještě neviděl.Samotnej průběh akce super,hlavně jsem zase rád viděl staré známé tváře,ale taky poznal a viděl poprvé některé odsud z fora.Co mě zklamalo-především hodnocení modelů samotných,v soutěžní kategorii.Nevím,asi mám jinej pohled na věc.Bohužel ani vyhlášení samotný za nic nestálo.Krom K.Krejčího,vůbec nevím kdo s čím soutěžil a vyhrál.Stejnou zkušenost mi potvrdili kolegové z klubu,kteří ani nevěděly za co dostaly cenu!Tohle je myslím trochu ostuda,na jinak dobře připravené akci.No nějaký ty fotky.PAvel
Akce úžasná, z těch spousty nových tváří jsem stále paf a chvíli mi bude trvat něž si to zapamatuji a vstřebám tu spoustu informací, ale pány z kamioňácké Mafie si budu pamatovat hóoodně dlouho. Chybí jen stydlivý Pavel Behenský
Zdravím všechny kolegy a nové kamarády.... akce to byla velmi povedená.....bylo k vidění spoustu krásných modelů a hlavně většina debat byla na hodně vysoké úrovni.... jsem moc rád,že jsem vás mohl zase všechny vidět....a teď pro Matouše.....žena je nadšená,že si ji na fóru zmínil a pro letošek mám prý lepení ještě povoleno.....