Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Nové knihy 2x ze Světa křídel.

Tištěné i elektronické.
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Nové knihy 2x ze Světa křídel.

Příspěvekod Jiří Matoušek » 05 bře 2015, 11:33

Dnes jsem dostal dvě nové publikace z uvedeného nakladatelství,které jsou opět dalším "kamínkem" do mozaiky o našem vojenském letectvu po r.1950.
První s názvem- "Vzlet zakázán" - autora Josefa Mihule je,mimo jiné svědectvím o činnosti v našem letectvu v krizových 60.tých letech s přiložením kopií dokumentů vztahujících se právě k r.1968.
Samozřejmě vše doplněno fotografiemi,které jsou z převážné většiny neznámé.
Druhá s názvem- "Život stíhače" - autora Milana Pecha je průřez jeho leteckým životem,vč.působení v Libyi a po ukončení létání.Opět dost zajímavý obsah doplněný zase množstvím zajímavých fotografií,hlavně ze soukromých alb.
Takže dvě knihy,které jistě obohatí knihovny fanouškům našeho letectva a zároveň možná objasní mladým zájemcům,jak to vypadalo v letech,které byly dlouho "zatemňovány".
Přílohy
kniha1418695663.jpg
kniha1418695922.jpg
Jiří Matoušek

• Odpovědět s citací

Re: Nové knihy 2x ze Světa křídel.

Příspěvekod Petr Martinek » 08 bře 2015, 12:08

Podělím se o čerstvou, 100% kladnou zkušenost s nakladatelstvím Svět křídel.

V pátek jsem si tady přečetl o těchto nově vydaných knížkách a tak jsem se jal hledat, kde po netu je seženu nejlevněji. Nakonec jsem zjistil, že přímo nakladatelství nabízí slevu 15% proti MOC a při platbě předem poštovné zdarma! Rozhodnuto! Vzal jsem celkem tři knížky.
Hned v sobotu ráno mi volal pan nakladatel, že jestli prý chci "i toho Forsta", že zrovna balí moji objednávku a že to je teď taková ucelená řada. Nabídku jsem odmítl, knížku BÝT PÁNEM HVĚZD A SRDCÍ KRÁL od Milana Forsta už mám od Vánoc. Přitom jsem ale nesměle podotkl, že mi zatím nepřišla zálohová faktura. To prý nevadí, u Světa křídel znamená platba předem, že dotyčnému se zboží pošle a pak se teprve vystaví proforma! A to mi málem vypadl telefon z ruky :o Tak jsem poděkoval za super služby a na knížky se těším dvojnásob.

Tak ne že se tady najde nějaký malý český filutíček, co bude objednávat a neplatit faktury, jak je v našich končinách "dobrým" zvykem.
Petr Martinek

• Odpovědět s citací

Re: Nové knihy 2x ze Světa křídel.

Příspěvekod Jiří Matoušek » 08 bře 2015, 13:12

Ano,takto perfektně jsem již dostal několik publikací od tohoto nakladatele.Vždy dříve jsem je měl doma,než banka proplatila částku!
Doufám,že se nenajde nějaký "vychcánek" a tento trend zkazí.
Jiří Matoušek

Odeslat odpověď

Zpět na Publikace, časopisy (Publications, Books and Magazines)