Zdravim vazeny! Po velkemu neuspechu s von Hippelem(moc sem spechal), rozhodl sem risknut s dr 1... No zaprve, diky Vam uz sem opatrnejsi,koupil sem konecne barvicki ve spreji, no sad to tentokrat nekam dotahnu...to teda pevne doufam. Tak uz neco mam, snad neni to tak zle, ale posudte sami
Přílohy
Naposledy upravil von Mertens dne 27 lis 2008, 13:30, celkově upraveno 1
tak, zase te smouchy, sem odbornik na spinu... ale tady asi neni spravne odhadnut uhel, podle fotek to spis nejke 35st ja mam 45, ale uz to necham plavat, riste musim davat vetci pozor
..ale jinak moc forum nečteš,že ne..? Dr.1 je tu už prošmejděnej skrz nazkrz a je škoda jsi se dopustil několika chyb.. Je evidentní,že hračička jsi a umíš si pohrát s detaily a asi jsi do útrob tohoto Fokra opravdu studijně nakoukl..Jenže..!: Vnitřek-proč máš tak šíleně tmavé boky zevnitř..?? Dřevěné klíny to je v pohodě,ale při stylu,jak byly Dr.1 kamuflovány se prostě tak strašně barva dovnitř propít nemohla..! Sedačka byla kovová s polstrováním,ne dřevěná.. No a teď z venku..mě to přijde,že ho celého maluješ podle tohoto obrazu.. Je to takové tmavé..žíhání takřka neviditelné.. Přitom oba Kempfovi letouny byly jedni z těch,které měly žíhání poměrně řídké.. No a co se týká zbarvení Jasta 2-Bölcke,tak půlená byla nejen VOP (zdola i shora-i kormidla VOP),ale i boky trupu pod VOP..! Těch chyb je fakt škoda..vždyť Ti to v podstatě docela jde...a s tím smyslem pro droboť..(kompas..atd..) bys ho vysekl jedna báseň..! Jo,a proč má na bocích ty starý kříže..?? Jdu googlit,jestli jsem něco nepřehlédl..
Přílohy
Naposledy upravil zdesko dne 11 lis 2008, 02:16, celkově upraveno 1
..njn..tak 493/17 jsem z boku na fotce nenašel..(snad až zítra v papírovém archivu)..ale ten starý kříž na bok trupu prostě nepatří.. Orámovanou směrovku měl právě 493/17 a tudíž měl trámové kříže..letoun 213/17 je naopak znám ještě se starým provedením křížů a to dokonce ještě na bílých polích..! Oba letouny měly navzájem přehozené barevné půlení ocasu..!! Tady jsou oba dva.. a na fotce si všimni,že 493/17 neměl na horním křídle pole pro kříže zamalované olivovou barvou,ale ty trámové kříže trůnily pěkně v bílých polích..!!
..a jestli teda stavíš 213/17.(viz tvar "K-áčka na boku a tvar křížů na boku..).tak ani ten neměl zamalovaná pole pod kříži na horním křídle..! A taky neměl lemovanou směrovku a jak už jsem řekl..na ocase byla černá vpravo..! Jo,a oproti letounu 493/17 měl žíhání na křídlech takřka rovnoběžné se žebry... Na tom barevném půdorysu je nápis KEMPF sice lemovaný černě..ale to letoun 213/17 neměl..! Černě lemované jméno bylo jen na 493/17..!