Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Figury, busty ‹ Rozestavěno
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

skupinovka Falkar

In-progress builds
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

skupinovka Falkar

Příspěvekod Marian » 07 zář 2010, 09:04

Tak zakladam dalsiu skupinovku, keze tuto figurku vlastnime viacery
WS-019-01.jpg

Marian

• Odpovědět s citací

Re: skupinovka Falkar

Příspěvekod por.Wolf » 07 zář 2010, 13:06

Jdu ho začistit a natřu ho. Předvedu posléze v Horaždovicívh :wink:
"Neumím nic stanu se kritikem" - Martin Vlček 2010
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 11 zář 2010, 12:49

Idem do toho. Zacistim, zlepim a fuknem zakladom...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 11 zář 2010, 21:45

Uz ho mam postaveneho - musel som nahradit cely mec a dosculptit jednu stranu zrolovanej deky a naspanovanu tetivu kuse z greenstuffu. Este budem nieco tmelit, nesadlo mi to uplne idealne. Potom streknem zakladom...

EDIT: Uz mam dotmelene a streknute, upraveny podstavec. Teraz na dva dni utrum - sluzobka v Brne... Hadam medzitym nieco postnete vy...
V TIENI TEMNEJ VEŽE alebo Modelárov blog - články, návody, odkazy, free modely ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 25 zář 2010, 13:26

Tak pánové, mé práce na Falkarovi značně pokročila, takže doufám, že ho někdo z Vás doveze také hotového do Horaždovic , já ho stíhám mám ještě skoro měsíc :-D :-D a jde to vcelku dobře.Poprvé zkouším na figurce malbu některých částí olejem a některých akrylem a ja jsem s tím spokojený.
Naposledy upravil por.Wolf dne 26 zář 2010, 17:00, celkově upraveno 1
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 25 zář 2010, 18:46

Skoro som sa zacal tesit, ze niekto postol nejake fotky, lebo nic ma tak dobre nepopozenie, ako uspesny postup ostatnych v skupinovke... No nic, snad nabuduce
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 26 zář 2010, 18:14

Ne, ne fotkama mých figurek bych si nedovolil to zde zaneřádit :wink: , mé rozhodnutí nic zde z toho co natřu prezentovat se nezmenilo, ale na živo figurku rád předvedu.Takže Horaždovice to jistí 8-) , těším se velmi i na ostatní Falkárky :-D :-D
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 26 zář 2010, 21:23

S tebou Wolfe som si bol isty, co sa fotiek tyka. Asi tak ako, ze ja sa do Horazdovic nechystam :)

por.Wolf píše:Ne, ne fotkama mých figurek bych si nedovolil to zde zaneřádit :wink: , mé rozhodnutí nic zde z toho co natřu prezentovat se nezmenilo, ale na živo figurku rád předvedu.Takže Horaždovice to jistí 8-) , těším se velmi i na ostatní Falkárky :-D :-D

Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 zář 2010, 07:24

Škoda - Horaždovice nejlepší figurkářská akce tohoto roku - vzájemná konfrontace by mě určitě potěšila a posunula dále 8-) , no když se nás na živo pořád "bojíš " :mrgreen: :mrgreen: nedá se nic dělat, ale po Marianovi Falkara poslat na ukázku třeba můžeš 8-)
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 zář 2010, 08:41

por.Wolf píše:Škoda - Horaždovice nejlepší figurkářská akce tohoto roku - vzájemná konfrontace by mě určitě potěšila a posunula dále 8-) , no když se nás na živo pořád "bojíš " :mrgreen: :mrgreen: nedá se nic dělat, ale po Marianovi Falkara poslat na ukázku třeba můžeš 8-)

WOLFE: No ze by som sa bal, to nie ale zaciatkom roka som kupil auticko, tak teraz setrim kde sa da :) A okrem toho ja nepijem, nefajcim - tak by sme sa tam my dvaja cely cas len bili a hadali :grin:

PAVEL SENK: Tak sup do toho! Ja by som dnes chcel zacat na Falkarovi 'radit jak Cerna Ruka' ...
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 zář 2010, 10:19

Néééé neboj "kašpárky " nebiju :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ,jsem navíc mírumilovný vlk,no a autíčko jsem koupil letos také, takže to jako výmluvu neůčasti na nejlepší figurkářské Akci roku neberu 8-)
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 zář 2010, 10:24

por.Wolf píše:Néééé neboj "kašpárky " nebiju :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ,jsem navíc mírumilovný vlk,no a autíčko jsem koupil letos také, takže to jako výmluvu neůčasti na nejlepší figurkářské Akci roku neberu 8-)

Ani kasparky s odznakom Kriminalnej sluzby STB? :)))) Z toho mi inak vychadza, ze bud mas vacsi plat, alebo nemas tolko skolopovinnych deti co ja :)
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 zář 2010, 11:44

Ne ne ani ty ne, ti jsou nejhorší, zabiješ kašpárka a zaplatíš celý cirkus, na to bych už neměl. A plat , no klidně ti ho veřejně napíšu 17 000 tisíc hrubého, bez příplatků za noční a SO,NE , počet vyživovaných dětí 2 , plat mé manželky kdyby to náhodou nestačilo 10 000 opět hrubého.Prostě mám se královsky a proto jedu za kamarádama do Horaždocic 8-)
PS: jo ale auto mě stálo jen 184 tisíc , tak to bude asi ten rozdíl , ty určitě fáro za 2 mega :cry: :cry: :cry: :cry: , na to sem už prostě nenašetřil no :grin: :grin: :grin: :grin:
por.Wolf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Le6n » 27 zář 2010, 14:37

por.Wolf píše:Ne ne ani ty ne, ti jsou nejhorší, zabiješ kašpárka a zaplatíš celý cirkus, na to bych už neměl. A plat , no klidně ti ho veřejně napíšu 17 000 tisíc hrubého, bez příplatků za noční a SO,NE , počet vyživovaných dětí 2 , plat mé manželky kdyby to náhodou nestačilo 10 000 opět hrubého.Prostě mám se královsky a proto jedu za kamarádama do Horaždocic 8-)
PS: jo ale auto mě stálo jen 184 tisíc , tak to bude asi ten rozdíl , ty určitě fáro za 2 mega :cry: :cry: :cry: :cry: , na to sem už prostě nenašetřil no :grin: :grin: :grin: :grin:

Predpokladam, ze pises v eurach :), tu u nas za riekou Moravou sme radi, ked mame 1000 EUR, zena maka jak barevna za 500 a moje 2 deti by boli schopne to secko minut za tyzden... Na dvojmegove auto som setril, setril, ale nakoniec som nevydrzal a kupil Clio Grand Tour za nejakych necelych 10 tacov EUR / 300 tacov SKK (na lizing, co mi pripomina jednu obscennu scenku s lizanim kosostvorca). A to som im tam este musel nechat stare Clio.

Takze sa v podstate mam tiez kralovsky, ale mozno to bude tym, ze v Horazdicich nemam kamarady, tak radsej budem sediet doma a vyhovarat sa na to, ze nejsou penizky, sme chudi a musime setrit... :grin: A bojim sa, ze by ma pohryzli vlci :D
Le6n

• Odpovědět s citací

Příspěvekod por.Wolf » 27 zář 2010, 15:12

Tak to máš ale opravdu blbé, chudoba a navíc hrůza z hodných vlků , to je už na pováženou :? :? :? :? A to že nemáš v Horaždovicích - mimichodem nejlepší figurkářská akce tohoto roku- kamarády, no tak to si ti co tam budou musí přebrat už po svém 8-) , já mám v tomto jasno již dávno 8-)
por.Wolf

Další

Odeslat odpověď

Zpět na Rozestavěno