brzo uz prijde surf....
Naposledy upravil Mirek glock Říha dne 28 zář 2008, 18:27, celkově upraveno 1
Ptejte se na co chcete, já na co chci odpovím.
glock píše:Tak jen tele graficky Macchina uz je v surfu musim opravit nejake ryti a zrekme i neco "pretlemit" podle vykresu z AliDitalia No 27....
Luboš Pavel píše:glock píše:Tak jen tele graficky Macchina uz je v surfu musim opravit nejake ryti a zrekme i neco "pretlemit" podle vykresu z AliDitalia No 27....
Telegraficky nestačí my chceme fotky, aby jsme věděli, že neleješ a modelaříš![]()
![]()
glock píše:Luboš Pavel píše:glock píše:Tak jen tele graficky Macchina uz je v surfu musim opravit nejake ryti a zrekme i neco "pretlemit" podle vykresu z AliDitalia No 27....
Telegraficky nestačí my chceme fotky, aby jsme věděli, že neleješ a modelaříš![]()
![]()
Hele sam vis ze leju vetsinou s tebou a kotymjinak surf je ok takze du na sejdovani
Luboš Pavel píše:glock"[quote="glock píše:Tak jen tele graficky Macchina uz je v surfu musim opravit nejake ryti a zrekme i neco "pretlemit" podle vykresu z AliDitalia No 27....
To s etak někdo má, já se jsem nějakej bez nálady a strašně se s tím se*u
glock píše:KECALE videl sem tvuj progres, ja ted akorat skoncil sejdovani takze pristi tyden camo
Luboš Pavel píše:glock píše:KECALE videl sem tvuj progres, ja ted akorat skoncil sejdovani takze pristi tyden camo
Jj taky doufám, že next tejden dám alespoň barvu na spodek
glock píše:Tak sem zacal s oblackame je to double-bleskovka tak fitka nic moc a barvy jsou mirne mimo ale jen dokumentuje ze se to "hejbe"
Luboš Pavel píše:glock píše:Tak sem zacal s oblackame je to double-bleskovka tak fitka nic moc a barvy jsou mirne mimo ale jen dokumentuje ze se to "hejbe"
![]()
![]()
hmmm jsem z toho trošku rozpačitý, myslím tím ty obláčky
![]()
![]()
![]()
ale však ty to dotáhneš do zdárného konceaby jsme to mohli
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník