zdesko píše:..tady začíná stavba jednoho "medvídka" v provedení ACTROS..: viewtopic.php?f=60&t=25020 ..zminil jsem se tam,že jsem napočítal minimálně 5 různých tváří a nechápu,jak se v tom někdo ještě vyzná.....já osobně mám ve znašení trucků čím dál větší "hokej"...
..všechny tady přiložené nemají ty charakteristické boční průduchy nad nárazníkem..
zdesko píše:..díky moc za info..sice z toho moudřím jen pomalu a polehoučku,ale zaplaťpánbu alespoň za to....nicméně jsem,jak jsem zjistil až teď,nepřiložil ještě tyhle "malé" Actrosy... jak vidno,mají ještě nižší nárazník bez směrovek nad světly..(mají je združené v hlavních světlometech)..
Pavluša píše:zdesko píše:..díky moc za info..sice z toho moudřím jen pomalu a polehoučku,ale zaplaťpánbu alespoň za to....nicméně jsem,jak jsem zjistil až teď,nepřiložil ještě tyhle "malé" Actrosy... jak vidno,mají ještě nižší nárazník bez směrovek nad světly..(mají je združené v hlavních světlometech)..
Všechny co jsi sem dal jsou nízký kabiny,blikače jsou ve světlech,Megakabina je o trochu výš a má blikače nad světlem a vedle blikače je přídavný dálkový světlo viz. bilý Actros
zdesko píše:.."Mave"..nějak mě není jasné,co vlastně potřebuješ..? Útroby za maskou..? Nebo detaily nárazníku..? Zkus to upřesnit..Jo,a tohle Jste viděli..???
http://www.roadtransport.com/blogs/big- ... xor-b.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků