Ááá, s křížkem po funuse, nedávno jsem se vrátil z Francie, vědět to tak jsem si tam nějakou knížku koupil. Druhoválečné mašiny, pin upky a moc hezky nakreslený !
No tak chlapec docela dost umí Koukal sem na you tube na nějaký vídko kde kraslí jen tužkou mustanga a fakt supr.Ale nejlepší je ten Mezek jak to šije do tý A-20 I když ta děva......
Přivezl jsem si tři knihy z Holandska a šel bych do dalších. Nevíte kde by se daly sehnat a kde by byly náhledy na jednotlivé knihy? Stejně si je moc nepřečtu a tak bych je kupoval jen kvůli kresbě. Díky
Po sérii The Grand Duke vyšla trilogie Le pilote à l'Edelweiss - Valentine, Sidonie, Walburga - zaměřená na první světovou válku. Dá se sehnat na internetech (odkaz na žádost v SZ)
Ještě doporučuji jméno Antonis Karidis,také ho najdeš pod nickem "roen911". Ten zas dělá nádhernou počítačovou grafiku.A hodně kreseb má na netu ve slušný velikosti. Ideál pro tapetu na plochu.A vybere si asi každý.
Přílohy
Každý je lodí svou,každý má moře svý a kdo se bojí plout......je mrtvá ryba! Kolik je nás takovejch pane Mára...