Třeba tento starý AMT (myslím, že je to přebalená Hasegawa):
sháním větší obrázek schématu kamufláže a sken nebo aspoň fotku obtisků.
A barevné fotky letadla? Podařilo se mi najít jen pár černobílých fotek, barevnou žádnou.
Prý byla ještě jedna jiná (zeleno-zelená?) varianta kamufláže, ale kvůli snadnému pozorování obsluhou flaků se od obou ustoupilo a Vigilante létaly šedé.
Nebyla kamuflovaná varianta i v jiných modelech ? Přímo Hasegawa, Airfix, Frog, Revell ?
Přímo po tomto modelu z obrázku jsem se poohlížel, ale je to marné, je to marné, je to marné. Dělal se ještě dřív, než se pod značkou AMT prodávaly Matchboxy, nedejbóže Esci.
Líbí se mi na pohled. Je to nezvyk, k A-5 mám odjakživa spojené námořní šedivé barvy.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
"Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler
.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]